+31 6 45 60 15 21 info@fdandb.nl

Over ons

FD&B is gespecialiseerd in schuldhulpverlening. Wij helpen ondernemers die zelf geen uitweg meer zien. Dus heeft u een onderneming en heeft u financiële ondersteuning nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

FD&B is een klein bedrijf met een groot hart richting de klant. Bij FD&B krijgt u op maat gemaakte hulp. Elke situatie is anders. Wij kijken naar uw situatie en hoe wij daar de best mogelijke hulp bij kunnen geven.

Financiele problemen hebben is heel vervelend. Maar het is dubbel zo zwaar als u een eigen onderneming heeft. Juist omdat het meestal ook betrekking heeft op uw privéleven. Vaak voelt het als een zware last waar u zelf niet vanaf kunt komen. Wij helpen u dan graag zodat u weer wat rust terug kunt krijgen. Wij willen voorkomen dat onze klanten bij ons terugkomen. We zien helaas vaak dat bedrijven met schulden een aantal jaar later weer met dezelfde problemen zitten. Deze vicieuze cirkel willen wij doorbreken door écht met onze klanten de kern van het probleem aan te pakken. Wij gaan dus niet voor een snelle oplossing, maar voor een algehele verandering in het bedrijf zelf.

Wij werken niet met wachtlijsten. Dit doen we zodat we de best mogelijke aandacht aan onze klanten kunnen verlenen. Klopt u dus bij ons aan voor hulp, dan gaan we of gelijk het hulp proces in, of in het geval we al vol zitten, sturen we u door naar een andere hulpverleningsorganisatie. Zo krijgt u altijd de hulp die u verdient.